search

PERHATIAN: Khas untuk anda yang ada masalah perut kedepan, sukar lawas & gear ubi tak perfom, ini berita baik untuk anda.

10 MAKANAN SUNNAH UNTUK KEMPISKAN PERUT DENGAN CARA YANG LEBIH MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN!


"Jom kekal sihat & maintain cergas...”

-Cat Farish, artis Malaysia

Image

Dengan FORMULA yang terbaru dan advance, anda tiada lagi masalah perut kedepan dengan betul-betul berkesan dan bersedia untuk ganti baju baru!

Tak percaya? Tonton video ini sampai habis!



9 dari 10 orang salah faham tentang cara mengempiskan perut!

Sebelum saya kongsi 10 makanan sunnah yang boleh kempiskan perut ini.

Ramai orang ingat, perut buncit ni berpunca dari makan berlebihan, kurang bersenam atau umur dah semakin lanjut. Ianya betul tetapi kurang tepat.

Sebenarnya ia berpunca dari masalah usus kotor!

Image

Usus kotor ni lah yang menyebabkan ramai orang alami masalah PERUT BUNCIT!

Apabila kita selalu sembelit, selalu kentut, sering sakit kepala, selalu lesu dan tak bertenaga, nafas dan najis tak berbau, dan selalu lapar.

Akibatnya usus kita pun menjadi kotor. Apabila usus kita kotor, ia akan menyebabkan kadar pembakaran lemak dalam badan kita semakin lemah.

Itu yang menyebabkan berat badan senang naik dan perut semakin membuncit.

Lagi menyedihkan ada yang sampai mendapat penyakit merbahaya seperti stroke, diabetes dan jantung.


Bahaya Jika Dibiarkan Terlalu Lama! Sila BACA SAMPAI HABIS

Image

90% Produk Di Luar Sana Tidak Merawat Usus Kotor.

Kalau anda sudah mencuba pelbagai produk tetapi tidak berkesan, ini bukan salah anda!

Ini antara pilihan ramai orang ambil untuk kesan yang cepat:

Image

WORKOUT

Ramai orang stress dan takde komitmen untuk buat workout setiap hari. Minggu pertama rasa okay je, tapi dah masuk minggu kedua, nak mulakan balik tu berat je. Lemak pun dah naik semula.

Image

DIET

Dah follow macam-macam jenis diet plan. Susah betul nak konsisten sebab dah terbiasa makan sedap dekat restoran. Ada juga beli barang untuk diet, tapi nak masak ikut menu diet setiap hari tu memang seksa betul kan!

Image

SUPPLEMENT

Dah banyak duit ‘invest’ untuk supplement, lemak yang cair sikit je sebab kebanyakkan produk di luar itu tidak merawat usus kotor. Kalau tinggal, lemak naik semula. Takkan nak bakar duit macam tu je?

 

Kita Perlu Sekat Usus Terlebih Dahulu! Anda nak tahu caranya? Minum B-Jaga!

Image

B-Jaga dibuat khas dengan ‘Allium Sativum’ daripada estrak Bawang Putih untuk tingkatkan kembali metabolisme dalam badan.

B-Jaga merupakan satu-satunya produk yang boleh kempiskan perut dan menguatkan ‘gear ubi‘ pada waktu yang sama. 

Image

Ia diperbuat daripada 10 makanan SUNNAH untuk mencuci usus anda:

1. Kurma

2. Delima

3. Madu

4. Buah Tin

5. Halia

6. Pegaga

7. Jus Lemon

8. Tongkat Ali

9. Daun Belalai Gajah

10. Ubijaga

Image

Antara KELEBIHAN dan MANFAAT B-Jaga yang telah terbukti dan diuji secara klinikal

Bahan ‘Allium sativum’ dalam B-Jaga boleh membantu anda membakar lemak sehingga 3 kali lebih cepat walaupun anda sedang tidur, lemak tetap akan dibakar.

Kandungan Delima dalam B-Jaga akan menghalang lemak dari terbentuk apabila anda makan supaya lemak sukar terkumpul dalam badan.

Kandungan Ubi Jaga, Tongkat Ali, Madu, Kurma, bertindak memberi tenaga pada tubuh dan membantu meningkatkan ‘gear ubi’ anda.

Image

Apabila kita minum B-Jaga:

MINGGU PERTAMA: B-Jaga mula menyesuaikan diri dalam badan. Kesan awal mula nampak. Badan terasa lebih ringan.

MINGGU KE-2:  Bahagian perut mula nampak susut. Buang air besar lebih mudah. Kurang rasa lapar.

MINGGU SETERUSNYA: Tenaga semakin bertambah. Muka nampak cergas. Bersedia untuk beli seluar baru yang lebih kecil!


Cara pengambilan pun amat mudah.

Anda hanya perlu minum 1 sudu pada waktu pagi semasa perut kosong dan 1 sudu sebelum tidur.

Dah ada lebih daripada 253,957 Pelanggan yang berpuas hati dalam masa 3 tahun!

Image


Image


B-Jaga telah mendapat kelulusan KKM dan ianya 100% selamat dan dijamin halal!

Image


 

Betul ke B-Jaga ni berkesan?

⭐⭐⭐⭐⭐

Lihat apa kata pengguna kami yang MENGUATKAN SEMANGAT saya untuk terus sebar kebaikan B-Jaga ni.

Image
Image
Image
Image
Image
Image


Jom Order Sekarang Dan Dapatkan 4 Freegift Bernilai RM140 Secara PERCUMA!

Freegift ini akan diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian di laman web ini sahaja. STOK TERHAD.

Image


NANTI DULU!

Kami Ada Kejutan Untuk Anda!

Jom Order Sekarang Untuk Menang JAM TISSOT & GELANG EMAS PANDORA Bernilai RM4500 Secara PERCUMA!


Image

Dengan setiap pembelian 3 botol B-Jaga ke atas, anda layak untuk masuk peraduan menang JAM TISSOT & GELANG EMAS PANDORA dari kami secara PERCUMA!

Peraduan ini akan diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian di laman web ini sahaja. STOK TERHAD.


Dan Yang Paling Best Sekali Adalah

Produk ini mempunyai 100% jaminan wang dikembalikan tanpa banyak soal!

Image

Kami sangat yakin B-Jaga mampu membantu untuk mengempiskan perut dan menguatkan tenaga batin anda.

Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali bertenaga dan kuat secara ‘sihat’.

Oleh sebab itu, kami berikan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 30 hari.


ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI.

100% SELAMAT, CEPAT DAN MUDAH!


Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

1. Barang akan sampai dalam masa 2-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

2. Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen Ninjavan ketika barang sampai.

3. Anda akan menerima SMS daripada posmen Ninjavan sebelum mereka membuat penghantaran ke rumah anda.

4. Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

5. Caj COD RM10 dikenakan jika anda pilih Barang Sampai Baru Bayar (COD).

6. Tiada caj dikenakan jika anda pilih untuk buat bayaran terus dan kami pos terus ke pintu rumah / pejabat kepada anda.


Image


Jom dapatkan SEKARANG harga 40% Diskaun dan 4 Special Freegift ini, klik button ‘Order Sekarang’ di bawah untuk tempahan

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa.

Selepas ini, anda perlu bayar RM160 dan tiada freegift akan diberikan.


Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image


Di bawah ini kami akan menjawab beberapa soalan yang biasa ditanya:


Berapa lama 1 botol boleh gunakan?

1 botol ada 250ml. Kalau anda minum 1 sudu pagi & 1 sudu malam setiap hari. Ia boleh bertahan selama 1 bulan. 

Berapa lama boleh nampak kesan?

Biasanya anda akan nampak kesan pada 1 minggu pertama. Anda akan perasan selera makan anda jadi semakin berkurang pada hari ketiga. Lepas 1 minggu dah dapat turun 1kg. Kalau untuk kesan ‘kuat’, dalam masa 1 malam je dah ada perubahan

Ada kesan alahan tak?

Setakat ini, kami tidak menerima apa-apa aduan daripada customer. Produk ini diperbuat daripada bahan-bahan 100% semulajadi.

Macam mana nak guna?

Mudah sahaja. Anda hanya perlu minum 1 sudu selepas bangun tidur ketika perut masih kosong. Kemudian 1 sudu sebelum anda tidur.

Kalau saya ada penyakit buah pinggang, kencing manis atau sakit jantung boleh guna B-Jaga?

Boleh. B-Jaga diperbuat daripada 100% ekstrak herba. Selagi anda mengikut dos yang diberikan ianya selamat

Berapa lama produk akan sampai?

Kami melakukan penghantaran pada hari isnin hingga jumaat. Hari bekerja sahaja. Biasanya ia akan mengambil masa 2-3 hari bekerja di semenanjung & 3-5 hari di sabah/sarawak.

Apa keistimewaan produk ini?

Ini merupakan produk pertama di Malaysia yang membolehkan anda untuk menurunkan berat badan, kempiskan perut dan jadi ‘kuat’ dalam masa yang sama.

Produk ini betul-betul berkesan ke?

Jika anda tanya kami, sudah pasti kami dengan sepenuh hati akan cakap ianya berkesan. Sebab memang kami gunakannya dan mendapat kesan yang kami mahukan. Tetapi lebih bagus anda cuba sendiri dan tengok kesannya terhadap diri anda. Anda tak rugi apa-apa.

Apa beza B-Jaga dengan Ubijaga?

B-Jaga adalah produk sama Ubijaga, cuma pembungkusan yang baharu sesuai dengan permintaan KKM.

Apa jadi kalau saya stop minum B-Jaga?

Kalau anda berhenti guna B-Jaga selepas anda mendapat bentuk badan ideal anda, ia akan kekal sekiranya anda menjaga ‘lifestyle’ anda.

Produk ini ada KKM?

Ada! Ini nombor siri KKM.600-7/2/1


Nak Order Manual Di Whatsapp?


SET SUPER SAVER 3 BOTOL + 4 FREEGIFT

(RM150)

Image

 

SET COMBO 2 BOTOL + 3 FREEGIFT

(RM120)

Image

 

SET BASIC 1 BOTOL

(RM90)

Image


Disclaimer:

*Testimonials found at here and/or from B-Jaga are unverified results that have been forwarded to us by users of the B-Jaga Products, and may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.

Your cart is currently empty.

Continue shopping