SOALAN LAZIM (FAQ)

ANDA ADA PERSOALAN YANG TIDAK TERJAWAB ?

  1. BAGAIMANA CARA PENGGUNAAN NEU SERUM?

    Titiskan serum pada dahi, kedua-dua pipi kiri & kanan, hidung serta dagu. Kemudian sapukan dengan rata pada kulit wajah anda. Biarkan serum menyerap ke dalam kulit untuk kesan optimum. Hanya gunakan sekali sehari di sebelah pagi sahaja.

  2. PALING CEPAT BOLEH LIHAT KESAN ?

    Walaupun kesan paling awal boleh dilihat sepantas 5-7 hari, kami mencadangkan anda menggunakan Neu Serum secara konsisten sehingga habis 1 botol untuk melihat kesan yang optimum. Setiap individu mempunyai reaksi kesan yang berbeza.

  3. ADAKAH BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA ?

    Ya, Neu Serum & Neu Cleanser telah menjalani ujian makmal dan diperakui bebas dari bahan kimia berbahaya seperti merkuri. Kedua-duanya juga lulus KKM dan Neu Serum telah mendapat perakuan sijil Halal.

  4. SATU BOTOL NEU SERUM TAHAN BERAPA LAMA ?

    Satu botol boleh tahan penggunaan sehingga 1 bulan. Untuk melihat kesan yang lebih positif pada kulit wajah anda, kami mencadangkan anda menggunakan 2 botol secara berterusan.

  5. BAGAIMANA NAK MEMBELI ?

    Pembelian boleh dilakukan secara online di laman web e-commerce ini.  Jika anda ingin kan bantuan semasa membuat pembelian, hubungi customer service kami di https://myneuserum.wasap.my

  6. BERAPA LAMA PENGHANTARAN ?

    Secara kebiasannya, anda akan menerima pesanan dalam tempoh 3-5 hari bekerja. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 7 hari, mohon hubungi customer service kami di https://myneuserum.wasap.my

  7.  ADA SERVIS COD ?

    Kami juga ada “Cash on Delivery” seluruh Semenanjung Malaysia menggunakan kurier NINJA VAN. Barang sampai kepada anda kemudian baru bayar.

  8. KALAU BARANG ROSAK MASA SAMPAI MACAM MANA?

    Jangan risau, just inform semula je pada kami dan kami akan gantikan semula yang baru. Mohon hubungi customer service kami di https://myneuserum.wasap.my

  9. DAH BERAPA LAMA PRODUK NEU INI DI PASARAN ?

    Produk NEU telah berada di pasaran lebih kurang 6 bulan sahaja tetapi telah mendapat sambutan yang menggalakkan dengan lebih 70k unit telah terjual setakat ni.

  10. KALAU ADA PERTANYAAN, NAK BERHUBUNG DENGAN SIAPA ?

    Hubungi sahaja customer service kami di https://myneuserum.wasap.my





Your Cart

Your cart is currently empty.

Continue browsing here.